М1й леве, та невже я тебе знайшла?

Торговка Воспоминаниями
Мій леве, та невже я тебе знайшла?
Цар мого розуму, душі і серця.
Невже чорна смуга моя пройшла,
Невже воно б'ється?

Мій світе, я покинула сад тіней.
Ти з'явився так швидко і так раптово.
Ти вберіг мене від всіх тих людей,
Був зі мною й вечірньо, й ранково.

Мій раю, розчиняю себе в тобі
Під звуки гітари і ніжної мрії.
Тут зовсім немає місця журбі,
Серця обох тут кохання гріє.

Мій голосе, неможлива без тебе пісня.
І взагалі, нічого нема.
Мелодії наші пов'язані тісно,
Вони над землею нас підійма.

Мій краю, остання зупинка - найкраща,
Тому виходь зі старого авто.
Тільки не кидай напризволяще,
Бо я ж без тебе - ніхто.