Менi байдужi тi, що скачуть

Юрченко Олег
Мені байдужі ті, що скачуть.
Вони хоронять лиш себе.
А серце рвуть оті, що плачуть.
Ох,як ще запад зареве
Коли настане час розплати.
Та не живуть в Донбасі кати,
А мирні люди , шахтарі.
Їм миру треба ,та покою,
І їм плювать на хабарі.
Розплата буде,вірте,люди.
І буде мир і щастя буде,
І буде сонце на землі.