Коли життя...

Княжна Путятична
Коли життя б'є вас по голові,
Не можно руки опускати,
Потрібно повною мірою прийняти.
Не падати! Та щит так високо підняти.
Та не жалітися, а досягти,
Поставленої у житті мети.
Шалено мріяти! Бажати!
Від щастя по небу літати!
Ну забувати, цінувати!
Все те що маємо в руці.
І ти один такий важливий!
Кожен у світі особливий!
Все буде добре!
Все можливо!
Будь сміливіше,
 Вперед іди!