В нас кращих не бува прикрас

Людмила Дзвонок
В нас кращих не бува прикрас,
Коли Господь у серці в нас -
То і запрошуєм до нього
Завжди Спасителя Святого!

Він віддає нам без вагання
Свою любов, Своє кохання!
Нам показав терпіння дуже...
А як з терпінням в тебе, друже?

Давайте дякувать Йому,
Що Він зніма із нас імлу
По благодаті, по любові!
Яке багатство в Його Слові!..

А ти береш його? Візьми,
Із ним у силі такій ми!
Пізнай свободу в Святім Дусі,
І далі будь у тому ж русі!

В нас кращих не бува прикрас,
Коли Господь у серці в нас -
То і запрошуєм до нього
Завжди Спасителя Святого!

... В святім вбранні - для нас простори,
Де Янголів співають хори!
План Божий на землі здійснився,
Щоб, друже, з Спасом ти зустрівся!
                07.01.2015