Христос народився п д час окупац

Наталия Кадин-Фесенюк
Христос народився під час окупації,
хоч градів, фугасів тоді не було,
подібні тривоги, страхи і вібрації
стикнулись у всесвіті дві різні нації,
 та вижити варто, всім бідам на зло.
для тих, хто стрічає Різдво між підвалами
для тих побачив лише блокпости,
янгели співають з віночками славними,
слова не бувають простими і марними
і може мир Божий і там прорости.
для тих, кому знане слово ротація,
для тих кому госпіталь начебто дім,
хто жде на харчі, не чекає овації,
Христос народився сьогодні усім.
і може не буде, отої, люстрації.
ми їстимо бульбу, мокаючи в сіль,
і будуть ще завтра мобілізації,
комусь бути довго в лікарні "сімнадцятій"
ідеї не сядуть сьогодні на міль