Анфиса

Адил Агабеков
Иервилиз авач кьадар
Гекъиг жеч вахъ ракъин нурар,
Жейран хьиз вун аквада са
Т1варни вичин, я Анфиса.


Гьар акурла вун заз хъуьрез
Тарцелай ич к1уф ягъиз нез,
Билбил хьиз вич аквада са
Вуч гьурчег я, чан Анфиса.


Ширин ширин вун зав рахаз
К1анда вичиз зун къвалав гваз,
Ц1ивц1ивиз ягъиз мани са
Чан зи гуьзел руш Анфиса.


Авача вахъ гекъигдай руш
Иервилиз вич къуш я са,
Хьанва вун зи рик1из лап хуш
Рик1ин мурад я Анфиса.