Чорно-бiлий

Анастасия Ткаченк0
Чорно-біло на душі,
І за вікном все чорно-біле.
Зима ще снігом нас не вкрила,
Ще листя пише нам вірші.

Осіннє листя чорно-біле
З дерев додолу опада.
По небі хмарнії стада
І воронячі чорні крила.

Нема червоного у світі,
Немає синього навкруг.
Лиш чорний цвіт як цвіт розлук,
А білий - щастя в лихолітті.