Сонечко ясне

Алла Блажиевская
Сонечко моє ясне,
Зіронько світленька -
В серці моєму живе -
Моя ніжна ненька.

Знаю, що понад усе,
Пташечко біленька,
Я любитиму тебе  –
Моя ніжна ненько.

Мрію в Небо віднайти,
Стежечку простеньку,
Щоб зустріти там тебе,
Моя рідна ненько,

Знову  бачити  тебе -
Ніжно  пригорнутись,
І забути  горе  все –
В дитинство вернутись.

Сонечко  моє  ясне,
Зіронько  світленька -
В серці  моєму  живе -
Моя ніжна ненька...

 02.01. 2015


* - картинка из интернета