Прiсноводне море

Лариса Лорнет
До кутка не ходить сум,
В нім стоїть акваріум.
Жваві рибки миготять,
Встигли в рот води набрать.

Все що я їм оповім
Не дістанеться чужим.
Що побачили, почули,
Як з водою проковтнули.

Для того, хто в тузі
Рибки справжні друзі.
Дно піщане дюни містить,
Равлик водорості чистить.

Там, за склом прозорим 
Прісноводне море.
До кутка проводим струм,-
Світи нам, акваріум!