бездарний автор

Ненормальные Сновидения
бездарний автор і бездарний писар
не вартий цента, жодної гроші
в своїх творіннях благородний лицар
який писав щоночі для душі

бездарний геній, визнаний не вами
ви загубились, потонули, не прийшли
вимову виробляв віками
щоб врешті решт почути не змогли

важким старанням і тютюновим димом
просякнутий твій черговий нікчемний вірш
ти так боровся, називав: людино!
брехун відомий і ніяких гріш

перш ніж, зістрибнути зі скелі
проллється кров, та точно не його
будуть і погляди, будуть й моделі
спостерігач один, і більше не дано

не вартий золота, не вартий жмені солі
забили до смерті, казали, що не гніт
а ви сміялися, сміялися до болі
бездарний автор і бездарний світ