Указ Нового Року

Васютович -Большакова Валентина
       
Новорічний ось указ,
Він усім дороговказ:
Перше правило для всіх
Шанувати Новий Рік!

Друге правило: радіти -
Усмішки і сміх дарити,
 Щоб із настроєм у путі
 Мати радість у житті!

Третє правило – вітати,
І усім, усім бажати -
Щастя, миру на Землі,
З Богом в Новий Рік ввійти!

А, в четвертих,  без біди
І без скверни в Рік зайти,
Все найкраще тільки взяти,
Гарне добре в душі мати -

Цілий скарб думок розумних,
Всі задумки працелюбні,
Почуття в красі любові
І благословення в долі!

А іще не забувати,
Про найменших всіх братів,
Всю природу цінувати
Та любити гарний  світ.

П’яте правило таке:
Лиш в родині щастя є!
Перший тост: За рідних всіх,
Хай здоров’я буде всім!

За зв’язки родині міцні,
За старих і молодих
За дітей,  батьків і рід,
Хай святиться родовід!

Шосте правило звучи -
В піснях музика душі,
У святкових Різдвяних,
В іграх, танцях запальних!

Тож до відома усіх
Виконати цей указ усім!
Новорічко  йде до Вас,
З Новим роком усіх Вас!!!

                02.01.2015