Новор1чна Молитва

Васютович -Большакова Валентина
Господи, в любові й мирі
Путь країни нам пошли,
У поклоні за родини,
Молимось ми на Землі!

Хай в домівках світоч буде
В мирі, злагоді, добра.
Сяйво з неба благодатне,
Для душі хай дасть тепла.

Милосердний Боже, любий,
В долі Віру нам пошли,
В розумінні Правди, Волі,
Йти нам разом по путі.

В сяйві світла, Боже рідний,
У прозрінні душ людських,
Бути світлими в Надії,
Укажи нам  Мир Земний!
 
Улітайте чорні круки,
Заберіть чуму війни!
І пошли, о Боже, мудрих
Праведників нам в житті!

Лише в мирі -  процвітанні,
Боже милий,  жити всім,
Молимось, прости нас грішних,
Бережи, спаси нас  всіх!

30.12. 2014