Лист до мами

Марта Туманова
Не плачьте,мамо,
Я -живий!
Я там,де янголи літають.
Де не стріляють,а кохають.
Скінчився бій...

Не слухайте сумних пісень,
І опануйте сльози,мамо!
Я серед вас,я поруч з вами-
Вночи і вдень.

Скажіть їм,мамо,
Тим,що йдуть,
Тим хлопцям,що взялись до зброї-
Заради Бога і Любові -
Нехай живуть!

І донці теж перекажіть-
Зіркам і сонцю хай радіє.
Життя прекрасне!
Треба жить,моя Надіє!

Не хочу сліз.Що в тих сльозах?
Вони,як лезо,крають душу.
То що ж?До зустрічі у снах?
Ваш син Андрюша.