З Новим Роком друзi Вас!!!

Виктория Гребенюк Роженкова
З Новим Роком друзі Вас!
Хай буде, в Вас все  гаразд,
Миру, щастя, та дорба!
Новий Рік настав ! Ура!!!

Ходіть всі, в цей рік у гості
Піднімайте дружньо тости
За достаток, та кохання!
І прийміть моє вітання!

У квартиру, в кожний  дім
Вам зарплату тисяч сім!
Гроші, щоб лились рікою,
Внесіть в дім, зелену хвою!

Хочу ще Вам побажати!
В Новорічну ніч не спати,
А  своїх милих кохати!
Та бажання загадати.

Щоб вони, збувались вчасно
Щоб кохання не погасло..
Щоб життя було, як казка!
На все була Божа ласка.

Багатійте, процвітайте!
Так, як Бог усіх кохайте
Миру, щастя, та добра!
Новий Рік прийшов ! Ура!!!
01 01 2015 р
Вікторія Р