Усiх вiтае внучка Даша

Владимир Яснополянский
Я снiгуронька маленька
Снiжна дiвчинка гарненька.
Зновым роком Вас вiтаю,
Щастя,радощiв  бажаю.
Ще бажаю всiм завзято,
Щоб веселим було свято,
Щоб посмiшки були з нами,
Щоб радiли папи,  мамы.

       *  *  *