Што было...

Анна Атрощенко
Што было - тое забыла...
І віны маёй няма.
І кахала, і любіла,
хоць у сэрцайку зіма.

Я таксама ўжо другая,
Час быжыць, жыццё ідзе...
І ніхто цяпер не знае,
як нам выжыць у бядзе?

30.12.2014.Экспромт...:-)))