Разом пiд снiгом

Татьяна Бобык
- Ти помітив як гарно сніг лягає на вії?
  Милий, чом ти мовчиш?
-Я на тебе дивився.


Двум закоханим разом
і зимою як в квітні.
Та на одязі сніг
від почуттів розчинився...