Шон Маклех-Кто остался на небе-Перел

Катерина Крыжановская
Тим, хто лишився в небi
Шон Маклех
               «…він кожний крок зітханням зважити жадає
                і підбирає тиші імено…»
                (Райнер Рільке)

Там – за хмарами – тиша.
Там – над хмарами – тільки небо.
Високе і синє.
Може тому воно так нагадує
Вічну дорогу у нескінченність.
Ви назавжди полетіли в небо –
Чисті й прекрасні люди.
Ви залишили нас тут –
На цій Землі божевільній
Серед істот,
Що ходять між нами, людьми,
Що так нас – людей нагадують,
Але, які не мають душі.
Які одним натисканням
Кнопки на залізній почварі
Знищують мрію
Радіти сонцю і людям.
Ви лишили нас тут –
На цій хворій Землі,
Заповідали сказати
Негідникам, що вони негідники.
Сказати вовкулакам,
Що вони вовкулаки.
Сказати, що не можна
Землю перетворювати в пекло.
Але не тільки…
Ви нас лишили домріяти
І дорадіти.
І сказати правду.

          Написано сумного дня - 17.07.2014.

...

... тем. Кто остался на небе...
Шон Маклех


                «... Он каждый шаг вздохом взвесить... требует
                и подбирает тишине имена ... »
                (Райнер Рильке)


Там!
(за облаками...) Тишина.

Там (над облаками...) Только!!
Небо.

Синее. Высокое (поэтому...

Так...
Напоминает. Нам! Дорогу.

Вечную... дорогу... в. Бесконечность.

...
...
...

Вы...
(навсегда...!) Навсегда. Полетели на небо.

... чистые. И... прекрасные (когда то!!) Живые... люди.
... но. Оставили... нас!!
 
(на земле...

...
 
... здесь! На этой (земле...) Сумасшедшей!!
Средь! Существ (ходЯщих...!!
(меж нами...) Людьми.
... и! Напоминающих (нас...) Людей. Но...
Душ. Не имеющих...!!

(одним!) Нажатием. Кнопки...
На железном (каком то...) Чудовище!!
... мОгущих! Уничтожить...!!

Мечту.
(радоваться...!!) Солнцу... и людям.

...

Вы...

(оставили...) Нас...
... на этой. Больной. Земле.

...

Завещая... нам!
(сказать...) Негодяям... что. Они!! Негодяи...!
 
Сказать...
Вурдалакам! (что...) Оборотни!! Они...!!

Сказать...

(что нельзя!!) Любимую. Землю!
В Ад...! Превращать...

...

(но не только...

...

Вы...! Оставили... нас!!
Долюбить и... дожить.

...

(и...) Сказать. Ещё...!!

...

Правду.

http://youtube.com/watch?v=VQT4jnmoO9w

Там...
(за облаками...!) Тишина.

Там (над облаками...) Только!! Небо.

Синее. Высокое (поэтому...

Так...
Напоминает. Нам!

Дорогу.
Вечную... дорогу... в. Бесконечность...