Босяк поiхав на Донбасс

Виталий Малокость
Босяк поiхав на Донбасс
вугiля копаты,
а воно таке важке,
в рот його стрiляты.
Вiн даэ вугля державi
хоть мiлкого, но до харi.
Вiн давав бы антрацiт.
як бы не бiсов плэбiсцiт.
I Донбасс на його впав
i в породi закопав.
Занедужав на роботi,
тай набрався був бiды,
ледве, ледве без чоботiв
прывезлы, прывызлы його сюды.