Наголошуэ патрiарх

Штурман 2
          Про це йдеться у заяві Патріарха Київського і всієї Русі-України Філарета: "Саме з його волі засоби масової інформації очолюваної ним країни вдень і вночі багатьма мовами світу розповсюджують цинічну брехню про Україну, сіють ворожнечу проти українського народу, проти нашого прагнення буди незалежними та будувати власну суверенну державу, спонукають кровопролиття і вбивства на Донбасі, - наголошує патріарх. - Сам він говорить відверту і явну неправду: організовуючи та засилаючи в нашу державу вбивць-найманців – каже про «внутрішній конфлікт», до якого він нібито не причетний; направляючи в Україну підлеглі йому війська – всюди публічно заявляє, що цих військ немає. В той час, коли в Україні загиблих воїнів, захисників Вітчизни, ховають як героїв – загиблих на Донбасі воїнів його країни ховають таємно, ретельно приховуючи правду про обставини їхньої смерті. Цей правитель цинічно бреше, кажучи, що очолювана ним країна не є стороною конфлікту в Україні – хоча саме він зробив все для того, щоби розпалити цей конфлікт і підтримувати його"...
     "У його волі і владі - негайно зупинити смерті й кровопролиття, але він заради гордині своєї продовжує множити зло. Він називає себе братом для українського народу, але насправді він за справами своїи істинно став новим Каїном, проливаючи братську кров і брехнею обплутуючи весь світ", - стверджує патріарх.(Михаил Денисенко, называющий себя патриархом Киевским и всея Руси)


Жил да был на Украине
Поп под "ником" Филарет... 
Богу бы служил поныне,
ПсАлмы пел..., но  таки нет!
     Ён,  "политико-идейный",
     Для жидов, пришедших в Киев,
     Глашатай стал  иУдейный :
     "Дурку гонит" про Россию :
"У його волі і владі" –
С амовона тулит людям -
"Негайно зупинити смерті"-
Типа, в том виновен Путин...
     Машет, походя, кадилом,
     Спрятав пейсы под кукОль 
     Для прозападных дибилов -
     "Западэнский выхухОль"...   
"Крот", средою православной,
Жертвовать всегда готов...
Ради   правящего    клана   
Власти Киева..... жидов...
     С Вальцманом шагая в ногу,
     Сам він говорить відверту...
     Йшов би ссаться в синагогу,
     Або ж би сходив до вітру...
Немає совісті в помині
У жидівських підспівував....
Брешут бідній Україні -
Все, що йому... жид сказав....

     29 декабря 2014г.