Все Це Я

Катарина Из
1
Ти знов питаєш, я мовчу
А тиша вголос дорікає
Чому не скажеш –« Не люблю!»
Навіщо дівчину тримаєш?
Я відвернусь, до долу очі,
До болю стиснувши долоні.
Я знов змовчу, хоч серце хоче
Розтанути навік в полоні.
            Приспів:
Я,
ніби сад занедбаний,
Без емоцій та почуттів,
Як колодязь спустошений
Все це Я,
немов сокіл, але без крил.
Серце - замок крижаний,
Тільки тьмяний відблиск брил
Все це Я
      2
Я ще надіюсь, що зумію
Коханням серце запалити.
Злетіти в небо немов птах,
Заплющити очі та радіти.
Торкнутись краєчка небес,
Повільно в чарах заблукати.
Зігріти серце крижане,
Навчити душу знов співати.
Приспів:
Я,
ніби сад занедбаний,
Без емоцій та почуттів,
Як колодязь спустошений
Все це Я,
немов сокіл але без крил.
Серце - замок крижаний,
Тільки тьмяний відблиск брил
Все це Я
( жовтень 2014 рік)