в крижинки

Ицхак Скородинский
Коли зима, коли хвища, завірюха, хуга... 
Пишіть вірші... 
Білі, білі, та так, щоб... 
Навіть сліди рим замело, щоб летіли вони, ледь торкаючи, ніжно так, душу Вашу, щоб і тут же, танули ці сніжинки на Ваших щоках, а потім замерзали  ...і в крижинки.