Печаль..

Волошин Володимир
     Дивлюсь я в небо,
       
         І на жаль на серці лиш одна печаль.
   
           Ворожі стани наче пил.

             Здуває Дух Свободи, Мир...?
      
              Народжені Майданом Брати

                Нам не доречно почивати
      
                І хай дуріють вороги,

                Від страху здохнуть всі вони!!!