Ой, Iро, я дiйсно закохалась!

Алекса Алтария
-Ой, Іро, я дійсно закохалась!
В його блакитні очі, модну стрижку
І навіть до дурнощів його "приїлась"
Люблю! Його барсєтку, кридитку і машинку!

- Я знаю, ти до таких от - ласа,
це дуже круто, що є машина.
але цей дуже прикольний красень
вже ма' дружину.

- Він молодий, а вже багатий
З дружиною - у розводі він давно
Ти не розумієш, він шматочок ласий
У нього навіть своє казино!

- це дуже добре, що цей крутіший,
що в нього яхти, басейни, вілли.
ти з цього, певно, сьогодні вирішила,
що полюбила?

- Ні, він так за мною «бігає»!
А які він робить подарунки!
Мм, подруго, він так за мене дбає
Дарує коштовності і шубки!

- це класно, круто і дуже модно
любити за гаманець зі шкіри.
і це нічого, що в цього морда
на пів квартири.

-Ну! Ти мене не розумієш!
От знайдеш й ти такого
Тоді і ти отак до мене приїдеш!
І будеш думати весь час про нього!

- ой, подруго, хочеш, то навіть сердься,
але розмова тупа занадто:
любити треба, але за душу,
а не за бабки.