Утешителю

Воля Божия
Из цикла:Стихи о молитвах(см одноимённый раздел)

Царь Небесный,Утешитель,
Душа Правды,Исполнитель
вездесущий,Клад добра,
даришь жизнь всему,и к нам
приходи Ты, в нас вселись,
и очисти от дурных
мыслей,чувств,поступков, слов.
И спаси Ты наши души,
Ты-и Благо,и Любовь.





По прочтении:

Молитва Святому Духу

Царю Небесный, Утешителю, Душе истины, Иже везде сый и вся исполняяй, Сокровище благих и жизни Подателю, прииди и вселися в ны, и очисти ны от всякия скверны, и спаси, Блаже, души наша.