Додому в трунi

Штурман 2
          Информация Novorus.info : В заключительных положениях нового Государственного бюджета Украины на 2015 год приостановлены выплаты участникам АТО, а также семьям, потерявшим кормильца в ходе террористической операции украинской армии на Донбассе. Кроме того, больше не будет выплат СМИ, которые освещают ситуацию с нужной Киеву стороны...
          И от бывшего капитана дальнего плавания Воротникова (Украина) гимн Руины:

Вже померла Україна - її кінець ганебний…
Були браття ми безславні, та зараз безвільні…
 
Захопили жідовіни всю нашу країну…
Була країна Україною, а тепер – Руїна…
 
Посварилися з Росією - сестрою старшою…
І дісталися ворогам зі своєю бідою…
 
Стали ми рабами-бидлом в своїй рідній хатині…
В ріднім краю вже панують кляті ворожіни…
 
Чорне море засумувало, Дід-Дніпро заплаче…
Що у нашій Україні - доля стала зліше…
 
Душі, тіло ми продали за смердюче сало…
Видно честі та совісті зовсім у нас не стало…
 
Видно з'їхали ми з глузду, стали очманілі…
Коріння свої російське вже давно забули…
 
Розлетиться по Світу про нас погана слава…
Що давно Руїна стала як брудна шалава…
 
Видно призначена нам така погана доля…
Попереду морда брудна, ззаду срака гола… (с)

      Штурман (Россия)

Повернувся я додому
в дерев'яній труні...
Не забажати іншому
Що дісталося мені...
     Спорожніла моя хата
     Та збідніла  моя  мати....
     Навіщо тільки ці гади,
     Нас умовили воювати....
Ми лежимо собі в труні   
Сім'ям грошей не дають... 
На мить ожити б мені
Йому б і прийшов каюк...
     Хто вселив це мені -
     Втопив його б у лайні

     26 декабря 2014г.