Що з того, що на небi зорi

Петр Коваль
Мальвіні Буратино на даржавній мові.

На темнім небі висвітлились зорі,
Життя негідне, та його люблю.
Про долю говорити чи недолю?
Тобі вітання однозначно шлю,
А інше все – такі собі дрібниці,
Що думати – звичайна маєта,
Не нею переповнені зіниці.
Так, я не він. А ти, невже, не та?