А я уже чекала!!!

Мария Зубрий
Вже сонце, наче велетенський м’яч,
Скотилося в корзину горизонту….
…Я плакала…а ти сказав – Не плач!
Я повернусь! Вертались люди з фронту!

Зимове поле - біла площина,
У штилі… аж до обрію сягало…
Стояла, мов на березі –  сумна…
Ти лиш пішов… а я уже чекала!!!