Наша Украина

Алла Любарец
 
  В нас в Україні,
 небо синє - синє ,
 Лани широкі ,
 жовто - золоті ,
 Садки квітучі біля хати ,
 В шовково - ніжній красоті .
 
  Як не любити рідну землю ,
 Коли навколо все твоє ?
 Тебе тут мати народила ,
 Та до життя усе вже є .

  Немає кращого народу ,
 Немає стежки у обхід .
 Не буде іншого вже роду ,
 Твоя країна Захід й Схід .