О, як за душу солодко бере...

Вячеслав Романовський
О, як за душу солодко бере
Той теплий голос з ретро-кабаре!
Яку жагу у серце улива,
Які знаходить трепетні слова,
Возносить їх із нами в небеса…
Ця дивовижна голосу краса,
Як промінець у непроглядній млі,
Велику справу робить на землі.

22.12.2014