Адам и Ева на белорусском

Микола Трофимчук
Адам і Ева

З таго часу, як рот жанчыны
Стаў пякельнаю сэкс-машынай –
Памянялася ўсё на свеце:
Зло, Дабро, поры года, вецер…

Быццам ёсць і душа, і сумленне,
А Дабро перад Злом – на каленях…
На каленях мужчына, жанчына…
Зноў Адам і зноў Ева – прычына!