Маша Майор

Миша Стан
Маша Майор

А у Маші Маші Машечки
Голос наче спів у пташечки
Та не співа вона у клітці золотій
Потрібна воля пташці тій

Якщо ти любиш то відпусти Машку
Бачиш їй в твоїх обіймах важко
Не тримай її в своїм полоні
І вона сама прийде тобі в долоні

Маша Машечка Марічка
Твоя любов чиста як річка
Так хочеться тої води пити
І тебе одну любити

Твоє золоте волосся
Мені нагадує колосся
А твої очі синє море
В твоїх очах пропало моє горе

Хочу тебе тримати я за руки
І щоб не було у нас розлуки
Дивитися у твої сині очі
Без кінця всі дні і всі ночі

Для коханої своєї Машечки
Нарву у полі я ромашечки
Хай собі гадає на кохання
Бо вона у мене перша і остання

Без тебе пусте моє життя
Не вистачає того почуття
І якщо ти мені надію дала
Я хочу щоби ти моєю стала

Маша Маша  Маша
У руках твоїх доля наша
Ти за нас обох рішає Бог
Бути чи не бути нам удвох

Автор: Міша Стан, с. Угля,  19 грудня 2014 р.