Територ! я Z

Свэтка Лабуда
Територія Z. Риє окопи в тобі.
Я відвертаюсь. Наче не бачу цей клопіт.
Я просуваюсь до неба. Наче димок у трубі.
Все буде добре. Тільки маленький опік.
Я заховаю його. Це рефлекторний струс.
Вічне бажання перебороти спокій.
Звичку тебе ковтати. Ніби анісовий мус.
Територія Z . ЇЇ не помітить око.
Я обіцяю.