Я, Твоя ласунка!

Тамара Романова
Ти відчуваєш, те що й я. . .
Ті миті пристрасті жадані,
Коли очікуєш мене,
Коли багато так бажання. . .
Коли в очах в Твоїх, є я!
Ти знаєш все про моє тіло…
І кожна родимка моя,
Її Ти відчуваєш своїм тілом.
Згадай, про колір моїх очей,
И всю спокусу цього шалу…
І як палають, горять серця
Повсюди пристрасть відчуваєш.
А мої груди… коли Ти їх цілуєшь,
І кожен дотик, смак тих почуттів,
Слова не мають тої сили.
Лише ті очі, які душею полюбив,
Тобі вони до скону будуть милі!
І посмішка жадана та моя,
Яка в ночі Тобі так сниться…
І постать вся моя… з якою
Ти не можеш розлучиться!
Ти знов і зном торкаєшся мене,
Цілуєш солодко так губи…
Кохання моє,  ТИ у мене є!
Благаю, не веди до згуби!
Врятуй, ту пристрасть, що живе
У погляді, і у цілунках…
Дивись на мене, я тут є!
Твоя кохана, я Твоя ласунка!!!