Втрата

Тимофей Аксёнов
Роки летять неначе вітер
Крізь день, крізь місяць, крізь життя…
Нікому їх не зупинити,
Не розпочати все з нуля.

І кожен з нас завжди чекає
На новий день, на майбуття,
А час безслідно утікає,
"Бувай!" говорить нам щодня.

В житті у кожного є втрати,
Але є й радість, і любов.
Навчитеся життя кохати:
Воно не повернеться знов!

Роки летять неначе вітер;
Назад не повернути час!
Навчитесь кожну мить цінити,
Яка дається тільки раз!