Миколайчики

Таша Тополь
Зустрічай, не зівай -
Нині ходить Миколай!
Він гостинці припас
Для діток в цей славний час!

Одягнув він кожушок,
Взяв на плечі він мішок,
А в мішку у тім – дари
Він несе для дітвори!

Хто слухняним рік весь був –
Миколай тих не забув
І смачнесенькі гостинці
Принесе їм у торбинці.

Всюди й скрізь, де діти є,
Миколай дари дає
І за це їх всі, мабуть,
«Миколайчиками» звуть!