Ми втрачали все

Александра Галушка
Ми втрачали зовсім все.
І здоровий глузд, і час, і гроші
Та із вас ніхто не втрачав себе
Цього не знайдеш на "знахідок" ноші

Ми втрачали останню надію
і цінності різноманітні матеріальні.
Ми, навіть, втрачали мрію,
Розуміючи, що це лиш думки нереальні

Та чи втрачали ви себе,
На завжди й так безповоротно ?
Десь там залишили й все ,
А потім почувались гидотно?