***

Андрей Мурашко
Зорачка, зорачка мае, летуценнае,
Горача шчасце трымаць у далонях.
Зорачка сьветлае, зорачка цёмнае
Зорачка у ночы i зорачка днёунае.
Дыхам адным, не кажы: "Будзе добра"
Будзе, што будзе. Мы разам... хвароба.

13.12.2014