Брами Огюста

Ицхак Скородинский
 
 
З величезним мішком, набитим камінням доверху,
як мені піднятися по Судних Рівнях до Брам?
 
Тут навіть намагатися не варто – тягнутимуть прокляті у Пекло...   

Ось я і прагну не думати про те, що....   

Ось я і намагаюся зрозуміти – це фантасмагорія генія?
 
Або...