Чорний вiвторок

Надежда Крайнюк
Моя Вкраїно! Як же ти волаєш!
Бо вже не перший день Майдан палає…
І з краю в край несеться стогін-плач…
Та не здається зрадник — твій палач.

Реве, клекоче розбурханий Майдан.
І чути заклик: — Звільнімось від кайдан!
Вулканом — гнів стривожених сердець…
Народу геть увірваний терпець…

Наказ від ката… Брат пішов на брата…
Там — нелюди… і справжні автомати…
Вже ціляться… Стріляють в мирний люд!
Того ніколи жаху не забуть!

Вже серденько не б’ється Нігояна…
Лежить Жизнєвський мертвий на Майдані…
Там ангели приймають душі вбитих…
Небесна Сотня вічно буде жити!
***
Герої не бояться… Йдуть на смерть,
Народ свій захистити, гідність, честь!

18.02. 2014 рік
Фото з інтернету