Все якось сталось...

Анатолий Павленко
Все  якось  сталось  у  мене  зненацька:
З  нею  з  дев’ятого  класу  знайомі,
З  нею  ділив  свої  мрії  юнацькі,
З  нею  ходив  я  до  школи  й  додому.

Та  й  закохався  безмірно,  о,  нене!
Жити  вона  добавля  мені  сили,
Бо  вже  й  сама  небайдужа  до  мене,
Сама  незрадна – Поезія  мила.

---