Липень

Алим Зелинский
Липень навколо панує.
Рiчка, вiд сонця блищить.
Пташка надiю вiщує.
Троянда прекрасному вчить.

Ранок чарує намистом –
Срiбло застигло в росi.
Скiльки чудесного змiсту
В цiй неповторнiй красi!

В тихiй молитвi-розмовi
Прагнуть до Бога серця.
Море, святої Любовi
Бачимо в справах Творця.