Пам ят Олександра Шимона

Миша Стан
Пам'яті Олександра Шимона

Герої не вмирають
Для них місця у раю
Він живий він не помер
Він в нашій пам'яті тепер

Якби ти знав Саша
Ти наш біль і гордість наша
Ти став для нас усіх кумир
Ти воював за спокій наш і мир

Ми не забудем вчинок твій
Ти був за Україну на передовій
За Мираво за Углю за своє село
Щоб добре все у нас було

Ти своє життя не пожалів
Щоб захистити нас від москалів
Ти наш Герой бо ти це заслужив
Як жаль що ти до перемоги не дожив

Ти Герой Герой для нас
Ти захищав від москалів Донбас
Ти віддав життя своє за святе діло
Віддав за незалежність свою душу й тіло

Ангел Божий взяв тебе на небо
Таких як ти й на небі треба
Ти був ЛЮДИНОЮ з великих літер
Ти слів своїх не кидав на вітер

Тобі було всього лиш років 27
Але ти нам доказав усім
Що ти достойний називатися Героєм
Хай спочива душа твоя в спокої

"По Тисині пливе кача"
За тобою Україна плаче
Плаче Мираво і Угля
Тут за тебе пам'ятають люблять

Автор: Міша Стан,  с. Угля,  8 грудня 2014 р.