Занадто тихо

Петр Коваль
Занадто тихо, снігопад
І той затих. Під пледом снігу
Спить іній. А між всіх констант
З’явилася найбільш вагома,
Що, ніби пропонує втіху,
Але дарує тільки біль.
Згустилася не ніч, а втома,
І підповзає мовчки лихо
І відчай із усіх окілль.
До чого тихо, надто тихо…
Відчуженість навік від тебе.
Чи може буть в словах потреба?