Кленовый лист

Алла Гавришко-Бабичева
     М’якими долонями вітер
     Торкнувся кленових намист.
     Зітхаючи несамовито,
     Розвіяв збентежений лист.

     Мерщій покотив тротуаром
     В п’янкій невагомості мрій
     І склав на трави покривало
     В осінній букет золотий.