Сон-жура дощова

Алла Гавришко-Бабичева
     Золотавої осені
     Сон-жура дощова
     Написала непрошені
     Вірша-туги слова.

     І свіча напівтінями
     У борознах шпарин
     Розбудила розміряний
     Пульс холодних судин.

     Спогад-полум’я осені
     Догорить на зорі,
     Ляже пасмами просіді
     На дерев янтарі.