Дощова казка

Алла Гавришко-Бабичева
     Локони спадають синіх хмар
     З простирадла втомленої ночі.
     Від дощу примружений ліхтар
     Зазирає в неба сни пророчі.

     Локонів володарку знайти
     Хоче одинокий і змокрілий,
     Щоб його промінчик золотий
     Промені її очей зустріли.