Солодким медом тану на вустах

Алла Гавришко-Бабичева
***
    Солодким медом тану на вустах
    Твоїх неперевершених хоралів.
    За передбачливість сивіли* у думках,
    В передчутті кладу тобі дванадцять балів.

    Облесний, хоч і штучний той медок…
    В нім заздрощі просіяні крізь сито…
    В продукту цього лиш відсутній строк,
    В який його мій розум мав би вжити.

    *Сивіла – старогрецька мандрівна пророчиця