Новому року

Вячеслав Романовський
Рипучий сніг озветься в кроці,
Сяйне іскристо білизна.
Ждемо тебе, майбутній роче,
В тобі ж – оновлення, весна,

І наші щирі сподівання
На мир, на радість і добро.
Солодку мить цього чекання
Донець  поділить і Дніпро,

І кожен в рідній Україні,
Де славен хліб і славен труд…
Нехай пощезнуть кляті війни,
А з ними фальш, словесний бруд…

Прийдешні будні – за порогом.
Але Всевишній застеріг:
До правди лиш одна дорога,
До кривди – тисячі доріг.

Жаданий наш, майбутній роче,
В путі не збийсь на манівці,
Бо щастя і здоров’я  хочуть
І на Дніпрі, і на Дінці…
5.12.2014