Спiваэм...

Левиа
Співаєм ,матінко,тобі
Хай пісня лине безупину.
Лунають наші голоси
І славлять матінку єдину.
Вороги ж нехай лютують,
Їм зло мабуть те до смаку,
Вони ніколи не сплюндрують,
Тебе прекрасну й чарівну.
Тебе,матусю,ми шануєм;
Як люблячі і чемні діточки.
Твій образ завжди нас хвилює
І надає всім нам снаги.